EUC växer

Vi är ständigt på jakt efter ny kompetens och nu söker en utvecklingsingenjörer, för närvarande är vårt behov störst inom hårdvara. Vi erbjuder spännande tjänster med varierande uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Som Utvecklingsingenjör kommer du att ansvara för egna projekt från start till mål – där det ställs krav på rutiner och eget initiativ. Du har ett individuellt ansvar för varje utvecklingsprojekt samtidigt som kollegorna alltid finns närvarande som stöd och bollplank. Arbetet innebär problemlösning på hög nivå där det gäller att identifiera kundens problem, hitta lösningar och utveckla produkten som oftast är ett inbyggt system. Alla projekts drivs i nära samarbete med kunden. Resor i tjänsten förekommer då projekten helt eller delvis kan utföras på plats hos kunden, vilka i regel återfinns i Västra Götalandsregionen. Tjänsten är placerad i Kvänum.

Vem är du?

För att passa i rollen som Utvecklingsingenjör har du relevant universitet/högskoleutbildning inom teknik (elektronik, mekatronik eller liknande). Du har intresse och kunskap kring hårdvaruutveckling, Du är noggrann, tar egna initiativ och stort ansvar i ditt arbete. Du har ett vänligt och glatt bemötande mot såväl kunder som medarbetare. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

På EUC jobbar vi med frihet under ansvar. Vi är ett skönt gäng som alla jobbar mot samma mål fast vi har olika roller. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kunskap genom kurser, seminarier, webbutbildningar och mässbesök. Vi jobbar aktivt med att få fler medlemsföretag och att växa i personalstyrka. Blickar vi framåt ser vi utvecklingsmöjligheter inom företaget där vi bland annat kommer att kunna erbjuda möjligheter till specialisering inom olika områden. Du kommer att möta nya tekniker där kundens behov styr inriktningen.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis, en del av ManpowerGroup.
Kontakta rekryteringskonsult Caroline Willbo på telefon 0500-381432 eller skicka din ansökan till e-post caroline.willbo@se.experis.com

Välkommen med din ansökan!